Misiunea noastră

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mai multe informații gasiti pe site-ul WWF și pe pagina noastră de Facebook.

Proiecte

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

24,498 RON Suma:
275 Donatii:
21 Galantomi:
Aleargă pentru zimbri!

5,509 RON Suma:
77 Donatii:
9 Galantomi:

Fiecare cadou are o însemnătate specială pentru tine şi pentru persoana care ţi-l dăruieşte. Însă dincolo de valoarea materială a lucruilor, contează valoarea simbolică. Dacă tu îţi doreşti să dăruieşti ziua ta naturii, atunci şi prietenii tăi vor fi încântaţi să te susţină. Crează-ţi acum o pagina!

1,530 RON Suma:
17 Donatii:
1 Galantomi:

Evenimente fundraising

Pagini fundraising

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
760 RON Suma

Cel mai veritabil cadou de ziua mea...

Sunt de părere că este frumos să împarți bucuria cu cei din jur, mai ales atunci când aceştia fac parte din lumea necuvântătoarelor şi au ne

770 RON Suma

Mazars aleargă pentru un Viitor Verde

Noi suntem Mazars şi pe 9 octombrie vom alerga ştafeta în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti. Vom fi la start alături de Team Panda - W

2,532 RON Target
3,677 RON Suma

Mai mult decât o medalie, dublarea populației de tigri!

Salut, Sunt Paul și pe 9 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.Voi fi la start ca parte din TEAM PAN

710 RON Suma

Alerg cu zimbrii!

De ziua mea, vreau sa contribui la readucerea zimbrilor in Carpatii Meridionali. Impreună cu Rewilding Europe, WWF implementează un program de rein

2,000 RON Target
980 RON Suma

Noi alergăm, tu ne susții. Împreună strângem fonduri pentru zimbri

Happy Bisons nu e doar un nume pe un tricou de alergare, suntem patru iubitori ai naturii care sprijinim în pas alergător natura sălbatică, pentru

1,000 RON Target
845 RON Suma
84.5% Complete

Mă aleargă zimbrii la Maratonul București și eu alerg pentru ei

WWF împreună cu Rewilding Europe implementează un program de reintroducere a zimbrului în Munții Țarcu de unde această specie a dispărut

330 RON Suma

1.001 lei, pentru zimbrii tăi și-ai mei!

Am 43 de ani, sunt copywriter. Alerg din 2009.  Din poveștile mamei, se pare c-am văzut în copilărie, într-o vizită la o rezervație, un zimb

1,001 RON Target
1,044 RON Suma

Mă aleargă zimbrii și eu alerg pentru ei