Misiunea noastră

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mai multe informații gasiti pe site-ul WWF și pe pagina noastră de Facebook.

Proiecte

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

20,111 RON Suma:
234 Donatii:
21 Galantomi:
Aleargă pentru zimbri!

5,509 RON Suma:
77 Donatii:
9 Galantomi:

Evenimente fundraising

Pagini fundraising

Alerg cu zimbrii!

De ziua mea, vreau sa contribui la readucerea zimbrilor in Carpatii Meridionali. Impreună cu Rewilding Europe, WWF implementează un program de rein

2,000 RON Target
980 RON Suma

Noi alergăm, tu ne susții. Împreună strângem fonduri pentru zimbri

Happy Bisons nu e doar un nume pe un tricou de alergare, suntem patru iubitori ai naturii care sprijinim în pas alergător natura sălbatică, pentru

1,000 RON Target
845 RON Suma
84.5% Complete

Mă aleargă zimbrii la Maratonul București și eu alerg pentru ei

WWF împreună cu Rewilding Europe implementează un program de reintroducere a zimbrului în Munții Țarcu de unde această specie a dispărut

330 RON Suma

1.001 lei, pentru zimbrii tăi și-ai mei!

Am 43 de ani, sunt copywriter. Alerg din 2009.  Din poveștile mamei, se pare c-am văzut în copilărie, într-o vizită la o rezervație, un zimb

1,001 RON Target
1,044 RON Suma

Mă aleargă zimbrii și eu alerg pentru ei

Salut,   Sunt Paul si de anul trecut m-am apucat mai serios de alergat. Am alergat fix acum un an primul meu semi-maraton la Bucuresti si atunci am

620 RON Suma

Alerg cu zimbrii!

Este datoria noastră să protejăm valorile naturale sau să le recuperăm acolo unde s-au pierdut. Pe lângă conştientizarea importan

10 RON Suma

Alerg cu zimbrii!

Alerg pentru zimbri cu dorinta de a-i readuce in numar cat mai mare pe crestele Muntilor Tarcu, loc unic in Europa, pe care l-au parasit in urma cu 20

670 RON Suma

Alerg cu zimbrii!

E momentul unui pas inainte. Am simtit ca e timpul ca, in afara de a planta copaci in scopul reimpaduririi tarii si de a strange deseuri din padurile

780 RON Suma

Matei aleargă pentru zimbri, păduri si o economie sustenabilă

Salut, Sunt Matei și pe 17 mai voi alerga primul meu semimaraton în cadrul Bucharest Half Marathon. Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WW

230 RON Suma

Alergam pentru zimbri la Transvulcania

Suntem un grup de prieteni care​ a început să se sudeze datorită pasiunii comune pentru alergat. Avem vieți diferite, însă alergatul ne aduce

5,000 RON Target
2,743 RON Suma
54.86% Complete

Diana și Valentina aleargă pentru natură

Salut, Suntem Diana si Valentina iar pe 5 octombrie ne-am propus sa ne depasim propriile limite si sa alergam distantele cele mai lungi de pana a

950 RON Suma

Teo Runs for Nature

On October 5th, I will be running for a little bit more than 5 hours and a little bit more than 40 kilometres at the Bucharest International Marathon.

1,000 RON Target
1,945 RON Suma