WWF România

WWF România

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Date: 04 October 2015
Și pe tine te aleargă zimbrii? Ne bucurăm să te cunoaștem! Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali. Ne b
[ Show more ]

8

Supporters:

73

Donations:

5,279 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Și pe tine te aleargă zimbrii?

Ne bucurăm să te cunoaștem!

Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali.

Ne bucurăm că îți pasă de planeta noastră extraordinară și îți mulțumim că faci toate eforturile să o menții sănătoasă! În România, WWF lucrează pentru protejarea mediului sălbatic din lungul Dunării și până în Munții Carpați.

Hai și tu în echipa TEAM PANDA WWF! Dacă reușești să strângi minim 500 lei sponsorizare, îți punem noi la dispoziție tot: înscriere care include și taxa către organizatori, pachetul de alergător pentru zimbri, susținere și încurajare pe traseu și toate beneficiile de a fi membru al echipei TEAM PANDA WWF.

În 4 octombrie vei alerga în sprijinul WWF România şi pentru cauza noastră: să readucem zimbrii în Carpaţii Meridionali, pentru natura din România.

Îţi mulţumim!
Hai TEAM PANDA!

Când: pe 4 octombrie 2015
Unde: București 
 
Iată probele la care te poți înscrie și distanțele lor:

Curse individuale:
1.  maraton (42km,195 m)
2.  semimaraton (21km,097 m)

Cursa de echipă:
1. cursa de ștafetă (4 persoane/echipă): 4 x 10km,548m 

Dacă abia începi să alergi, mai ai varianta de CURSA POPULARA ( 2km,9m) sau dacă dorești să inscrii și copiii, organizatorii au pregătit cursa copiilor ( 0.85m - 1km,4m) pentru cei care au vârsta cuprinsă între 5 - 12 ani. 

WWF – Partener caritabili al cursei;

Asociația Bucharest Running Club – Organizatorul.

Aleargă și tu in TEAM PANDA, la Maratonul Internațional București

 
Înscrierea se face în 2 pași simpli, iar noi te ajutăm:


1. Pentru maraton (42km,195 m), înscrierea se face AICI
Pentru semimaraton (21km,097 m), înscrierea se face AICI.
Pentru cursa de ștafetă (4 persoane/echipă): 4 x 10km,548m, înscreierea se face AICI

Pentru fiecare dintre cursele alese, ai un obiectiv de a strânge minim 500 lei care vor acoperi atât taxa de participare impusă de organizatori cât și, în completarea sumei totale, o contribuție importantă la cauza zimbrilor. 


2. Nu uita să selectezi WWF la câmpul Organizaţie / companie / club sportiv / cauză susţinută. Astfel, taxa de înscriere va fi donată de organizatori către Asociația WWF. Taxa de participare este 30 lei, dar 30 lei de la fiecare înseamnă mai multă mancare pe timp de iarna, pentru zimbrii. 

Oricare ar fi decizia ta, faptul că ai ajuns pe pagina noastră, înseamnă că ești parte din soluție. 
   Dacă vrei numai să fii alături de noi la maraton și să îi susținem pe alergătorii din Team Panda WWF, împreună, poți să fii voluntar sau voluntar - fundraiser. 
Trimite un email la adumitrescu@wwfdcp.ro cu subiectul  Înscriere în Team Panda ca voluntar.  Nu uita să ne dai datele tale de contact pentru a putea să luam legatura cu tine. 

   Alergătorii din TEAM PANDA-WWF care se înscriu la oricare probă din cadrul Maratonului București și aleg să strângă și fonduri pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali, au la dispoziție platforma Galantom, cea mai simplă și transparentă metodă de strângere de fonduri online.  
 
   Succesul programelor noastre depinde de entuziasmul oamenilor ca tine. Mulțumim pentru că vrei să faci parte din Team Panda WWF și așteptăm să ne cunoaștem!