Matei Chiperi - WWF (World Wide Fund for Nature)

Matei aleargă pentru zimbri, păduri si o economie sustenabilă

Salut,

Sunt Matei și pe 17 mai voi alerga primul meu semimaraton în cadrul Bucharest Half Marathon.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la revenirea zimbrilor în Carpații Meridionali. Mi-am propus să strâng 500 RON și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag.  Împreună putem contribui la reintroducerea în sălbăticie și protejarea unui animal legendar,  aflat într-o situație critică. I se mai spune și „rinocerul negru al Europei". De fapt, există mai puțini zimbri în sălbăticie decât rinoceri negri.Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: zimbri, arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Matei “

WWF (World Wide Fund for Nature)

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

16 mai 2015
Succes mult! Daca ti se pare usor, data viitoare alergi pana la noi.
15 mai 2015
06 mai 2015