Andreea Lazar - WWF (World Wide Fund for Nature)

Alerg cu zimbrii!

Este datoria noastră  protejăm valorile naturale sau  le recuperăm acolo unde s-au pierdut. Pe lângă conştientizarea importanţei ştiinţifice pe care o au zimbrii, trebuie  realizăm  noi i-am făcut  dispară, dar tot noi îi putem salvaCreşterea numărului zimbrilor e importantă nu doar pentru supravieţuirea speciei, ci pentru întregul ecosistem şi pentru conservarea biodiversităţii. Ar trebui  învăţăm  nu repetăm istoria cu alte specii. Oare putem? Eu zic  da

Pe 4 octombrie,  invit  alergăm împreună cu Team Panda la Maratonul Internaţional Bucureşti, pentru a susţine eforturile WWF România de readucere a zimbrilor în Carpaţii Meridionali. Eu m-am înscris ca voluntar şi fundraiser şi  invit şi pe voi s-o faceţi fi vrut  şi alerg, dar stau cam prost la capitolul "rezistenţă" :-) .

Voluntariatul a devenit un mod de viaţă pentru mineSunt câţiva ani buni de când sunt voluntar pentru mai multe cauze - mediu, comunitate, animale şi particip frecvent la acţiuni de voluntariat. Pe 4 octombrie sunt alături de echipa Team Panda WWF care aleargă pentru a strânge fonduri pentru readucerea zimbrilor în Carpaţii Meridionali.

WWF (World Wide Fund for Nature)

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Și pe tine te aleargă zimbrii? Ne bucurăm să te cunoaștem! Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali. Ne bucurăm că îți pasă de planeta noastră extrao

04 oct 2015