Alerg cu zimbrii!

 

Mihai Sutru WWF România

49% Complete
980 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații

De ziua mea, vreau sa contribui la readucerea zimbrilor in Carpatii Meridionali.

Impreună cu Rewilding Europe, WWF implementează un program de reintroducere a zimbrului în Munții Țarcu de unde această specie a dispărut în urmă cu 200 de ani. Proiectul va fi un model de dezvoltare durabilă bazat pe valorile specifice uneia dintre cele mai mari zone de sălbăticie din Europa.

Acest ambițios proiect nu poate fi implementat în lipsa unei finanțări corespunzătoare. îți mulțumesc pentru donația făcută!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul lanțului carpatic din România.

Și pe tine te aleargă zimbrii? Ne bucurăm să te cunoaștem! Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali. Ne bucurăm că îți pasă de planeta noastră extraordinară și îți mulțumim că faci toate eforturile să o menții sănătoasă! În România, WWF lucrează pentru protejarea mediului sălbatic din lungul Dunării și până în Munții Carpați.

 

8 Donații

02 Oct 2015
29 Sep 2015
28 Sep 2015
La multi ani!:)
28 Sep 2015
28 Sep 2015
La multi ani Gogo!
28 Sep 2015
28 Sep 2015
La multi ani!
28 Sep 2015