Carmen Albișteanu - WWF (World Wide Fund for Nature)

Carmen alearga pentru natura

32.539682539683% Complete

Dupa doua semimaratoane in care mi-am atins obiectivul nemaipomenit de a trece linia de finish, am decis sa cresc miza. In octombrie alerg la BIM distanta de maraton, adica dublul distantei pe care altadata o credeam imposibila. Si, ca sa cresc un pic vibe-ul pozitiv, la alergare ma voi alatura Team Panda – echipa de alergatori care strang fonduri pentru WWF.

La invitatia lor, ma intorc un pic la radacinile mele verzi crescute pe vremea cand faceam presa de mediu. E prima data cand strang fonduri pentru o cauza si am decis sa sustin o echipa in care am incredere, cu proiecte mari, de impact.

Alergarea este ceva natural pentru om. La fel ca aerul curat, padurea, apa, diversitatea vietii pe Pamant si ca toate lucrurile pe care de cele mai multe ori le consideram eterne. In prezent, peste 1000 de voluntari WWF muncesc pentru a conserva tot ce-am primit de la natura.

Pentru fiecare dintre cei 42 de kilometri pe care ii voi alerga voi incerca sa strang cate 15 lei, iar victoria fiecarui kilometru parcurs va fi dedicate donatorului.

Va invit sa donati pentru proiectele WWF, ca sa ne putem bucura mai mult timp de alergari cu aer curat in plamani, prin paduri in care verdele invinge plasticul.

Va multumesc si va astept la alergat si la donat!

Carmen

WWF (World Wide Fund for Nature)

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

Go, Carmen!
03 oct 2014