Paul Matei - WWF (World Wide Fund for Nature)

Paul aleargă pentru natură

840 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Paul și pe 5 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.

Mi-am propus să strâng 600 RON și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.
 

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.


Hai TEAM PANDA!

Paul


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF (World Wide Fund for Nature)

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura. 

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

8 Donatii

eok , te car io in spate primii 10 km!!!
03 oct 2014
go go go
29 sep 2014
Pentru cel mai tare mesager al naturii, Paul Matei, cu mult respect, Laurentiu Catalin Arion
29 sep 2014
29 sep 2014
vegan power
28 sep 2014
run forrest run
18 sep 2014
=) coz it's like that and that's the way it is..OMG!!
12 sep 2014
Forza Pyro!
08 sep 2014