Irina Ion - WWF (World Wide Fund for Nature)

Irina aleargă pentru natură

Salut,

Sunt Irina Ion și pe 5 octombrie voi alerga prima oara Cursa Populară în cadrul Maratonului Internațional București.Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.

Mi-am propus să strâng 500 lei  și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Irina

WWF (World Wide Fund for Nature)

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

02 oct 2014
Din partea iubitorilor de natura Si clatite din WNS Romania.
30 sep 2014
Go TEAM PANDA!!! :):):)