Andrei Meseșan - WWF (World Wide Fund for Nature)

Andrei aleargă pentru natură

45.422% Complete

Salut,

Sunt Andrei Meseşan și pe 5 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România. Mi-am propus să strâng suma de 500 lei și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Andrei Meseşan

WWF (World Wide Fund for Nature)

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

Poate nu scoti sub 2h !
01 oct 2014
Go Panda Team!
29 sep 2014
19 sep 2014
Bravo Andrei! Ma bucura implicarea ta in astfel de proiecte. Tinem pumnii ! ;)
13 sep 2014
12 sep 2014