Simona Cohn - WWF (World Wide Fund for Nature)

Simona aleargă pentru natură

380 RON Donatii stranse
76% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Simona și pe 5 octombrie voi alerga prima mea cursă la proba de maraton-ștafeta în cadrul Maratonului Internațional București.

Voi fi la start ca parte din echipa Garanti în TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.

Mi-am propus să strâng nu mai puțin de 500 lei și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și bineînteles o lume mai curată pentru copiii noștri.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Muntii Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranzitiei spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mulțumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneti mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

 

Simona


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF (World Wide Fund for Nature)

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura. 

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

10 Donatii

03 oct 2014
Mult success Simona! Ma bucur ca exista oameni ca tine care nu ezita sa lupte pentru valorile in care cred si pentru mediul in care traim.
03 oct 2014
03 oct 2014
03 oct 2014
01 oct 2014
30 sep 2014
30 sep 2014
30 sep 2014
cu placere :)
30 sep 2014
19 sep 2014