Ruxandra și Manu - WWF (World Wide Fund for Nature)

Ruxandra și Manu aleargă pentru natură

Salut,

Pe 5 octombrie, alergăm semimaratonul din București. Și, pentru că ne pasă de natură, vom alerga alături de echipa WWF - Team Panda. Ne-am propus să colectăm 600 Lei,  și, cu ajutorul vostru, sperăm să depășim acest prag.  Fiecare donație va contribui la conservarea habitatelor naturale  ale urșilor bruni, zimbrilor, sturionilor.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Muntii Carpați și din lungul Dunării.

Multumim tuturor pentru donații, încurajări și ne-am bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA - WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Ruxandra și Manu

WWF (World Wide Fund for Nature)

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

Run, Ruxi! Run!
26 sep 2014