Alin Pandaru - WWF (World Wide Fund for Nature)

Pandutzu aleargă pentru natură

45.238095238095% Complete

Salutare,

Eu sunt Alin Pandaru (Pandutzu) și pe 5 octombrie voi alerga pentru prima dată un semi-maraton în cadrul Maratonului Internațional București. Dupa doua participări în proba de ștafetă în 2012 și 2013, am zis că a venit timpul să trec la nivelul următor.

Dar pentru ca îmi place să alerg totuși în echipă, am zis ca de data asta să ma alaturi și eu celor din TEAM PANDA - WWF. Era chiar culmea ca un Panda să alerge pentru o altă echipă.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România. Mi-am propus să strâng 420 lei (câte 20 de lei pentru fiecare km alergat) și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Pandutzu

WWF (World Wide Fund for Nature)

Alătura-te TEAM PANDA și aleargă pentru natură!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, „Aleargă pentru natură”îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

Go #TeamPanda
01 oct 2014