Dăruieşte ziua ta naturii!

O faptă bună este binevenită oricând, iar atunci când se întâmplă de ziua ta, este cu atât mai specială! Anul acesta poţi să îţi inviţi prietenii să faceţi împreună o contribuţie pentru natură. Fiecare dintre voi îşi poate crea o pagina de fundraiser pe Galantom, şi prin intermediul acesteia, să-şi invite prietenii să doneze orice sumă de bani către WWF România, în locul cadoului tradiţional.

Viziunea WWF este ca oamenii să trăiască în armonie cu natura, adică să respectăm și să apreciem valorile naturale și să găsim modalități de a utiliza resursele planetei cât mai corect. Pentru aceasta, lucrăm cu oameni din comunitățile locale, sectorul de afaceri și cu autorități pentru a găsi soluții pe termen lung care să pună în valoare biodiversitatea excepțională din România, în beneficiul oamenilor și a naturii.

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Donatii:

1,530 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Dăruieşte ziua ta naturii!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Donatii

In beneficiul: Dăruieşte ziua ta naturii!

1,530 RON

Pagini fundraising

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

0 RON Suma