Our mission

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mai multe informații gasiti pe site-ul WWF și pe pagina noastră de Facebook.

Projects

Zimbrul a dispărut din țară acum 200 de ani și este pe cale de dispariție pe tot continentul. Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, astăzi circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Sprijina cauza zimbrilor si ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul întregului lanț carpatic din România.

5,509 RON Raised:
77 Donations:
9 Supporters:

13,793 RON Raised:
201 Donations:
1 Supporters:

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

6,982 RON Raised:
53 Donations:
1 Supporters:

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:

Intervenția umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării și a întrerupt funcțiile ecologice ale Dunării și afluenților săi. Ajută-ne să luptăm pentru oprirea degradării habitatelor de apă dulce, pentru reconstrucția ecologică a ecosistemelor distruse, pentru prevenirea deșertificării și pentru susținerea comunităților tradiționale de pescari.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

28,369 RON Raised:
327 Donations:
21 Supporters:

Fundraising events

Daruieste ziua ta ~ 2020

2,035 RON

17 Donations

Daruieste ziua ta ~ 2019

3,668 RON

32 Donations

Daruieste ziua ta ~ 2019

Benefiting:: Salvează urșii

6,982 RON

53 Donations

Thomsons Online Benefits & Pay It Forward ~ 2019

8,090 RON

152 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou

Intr-o lume a consumerismului, optez sa primesc cel mai frumos cadou de la cei din jur - natura protejata, de care sa ne putem bucura in continuare eu

1,085 RON Raised
12 Donations

Your gift to the orphan bears is my birthday wish

Hello! I'm turning six today! And for my birthday I want to help the orphan bear cubs in Romania. Mummy says our world is changing faster than anyone

1,992 RON Raised
17 Donations

Multumesc tuturor pentru urarile frumoase si chiar daca a trecut ziua mea ca sa va fac alegerea cadoului mai usoara va invit sa faceti o donatie pt zi

950 RON Raised
5 Donations

Impreuna putem salva Padurile Valoroase ale Romaniei!

Atunci cand simt nevoia sa ma re-centrez si sa-mi amintesc de lucrurile importante din viata mea, caut fie sa privesc marea fie sa fac o plimbare int

1,705 RON Raised
15 Donations

Salut! Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, protejarea pădurilor. Cel mai frumos dar: să donezi către