Our mission

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mai multe informații gasiti pe site-ul WWF și pe pagina noastră de Facebook.

Projects

Status Fundraising

Alături de comunitatea locală din Armeniș și inovatori în arhitectură sustenabilă, am început lucrările la primul campus de colaboare urban-rural din România, WeWilder. Campusul își propune să fie locul de întâlnire pentru freelancers, echipe din companii, artiști, antreprenori și localnici, totul pentru a forma o rețea de economie circulară amplasată în inima naturii, în Armeniș, în Măgura Zimbrilor.

2,600 RON

Status Fundraising

Zimbrul a dispărut din țară acum 200 de ani și este pe cale de dispariție pe tot continentul. Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, astăzi circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Sprijina cauza zimbrilor si ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul întregului lanț carpatic din România.

5,509 RON

20,163 RON

Status Fundraising

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

8,282 RON

Status Fundraising

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

2,120 RON

Status Fundraising

Intervenția umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării și a întrerupt funcțiile ecologice ale Dunării și afluenților săi. Ajută-ne să luptăm pentru oprirea degradării habitatelor de apă dulce, pentru reconstrucția ecologică a ecosistemelor distruse, pentru prevenirea deșertificării și pentru susținerea comunităților tradiționale de pescari.

Vezi toate 7 proiectele

Fundraising events

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: Nu lăsa sturionii să dispară

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

1,230 RON

12 Donations

Benefiting:: Protejează pădurile României

1,319 RON

15 Donations

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: WeWilder - primul campus de colaborare rural-urban din inima naturii

0 Donations

Benefiting:: Salvează urșii

11 Donations

Fundraising pages

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,230 RON Raised
12 Donations

1,319 RON Raised
15 Donations

Ofer ziua mea naturii și oamenilor

*English below* Natura ne oferă mereu cadouri, iar anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - naturii și oa

750 RON Raised
10 Donations

Cel mai frumos cadou de ziua mea (colaborare cu WWF Romania)

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Ca atare, am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei ca

500 RON Raised
2 Donations

Fa ceva util de ziua mea

Am încrederea si speranța, ca macar natura din țara asta o mai putem salva.

450 RON Raised
11 Donations

1,500 RON Target
150 RON Raised
1 Donations

Pentru ursuletii orfani

350 RON Raised
3 Donations

WeWilder este suma tuturor dorintelor mele, personale si profesionale. O raza de soare la WeWilder este tot ce imi doresc de ziua mea.

1,850 RON Raised
17 Donations

Un cadou pe cale de disparitie

Chiar cred că dăruind este mai frumos decât primind așa că anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Stu