Misiunea noastră

Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Mai multe informații gasiti pe site-ul WWF și pe pagina noastră de Facebook.

Proiecte

Zimbrul a dispărut din țară acum 200 de ani și este pe cale de dispariție pe tot continentul. Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, astăzi circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Sprijina cauza zimbrilor si ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul întregului lanț carpatic din România.

5,509 RON Suma:
77 Donatii:
9 Galantomi:

9,193 RON Suma:
160 Donatii:
1 Galantomi:

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

4,990 RON Suma:
36 Donatii:
1 Galantomi:

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Intervenția umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării și a întrerupt funcțiile ecologice ale Dunării și afluenților săi. Ajută-ne să luptăm pentru oprirea degradării habitatelor de apă dulce, pentru reconstrucția ecologică a ecosistemelor distruse, pentru prevenirea deșertificării și pentru susținerea comunităților tradiționale de pescari.

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

28,369 RON Suma:
327 Donatii:
21 Galantomi:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Protejează pădurile României

1,458 RON

In beneficiul: Salvează urșii

4,990 RON

In beneficiul: Pentru Natură

Pagini fundraising

Salut! Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, protejarea pădurilor. Cel mai frumos dar: să donezi către

100 RON Suma

Cadoul altfel

Salut, eu sunt Silviu. Poate unii dintre voi stiu ca sunt un mare iubitor de natura. Am dobandit aceasta pasiune inca din copilarie cand cutreieram pa

1,358 RON Suma

Pentru ursuletii fara parinti

Să trăiești în România e cu bune și cu rele, zi de zi. Dar dacă e ceva sigur bine, e că zilnic auzi despre proiecte care își propun să fac

4,735 RON Target
4,890 RON Suma

Doing my part in fighting Climate Change by pedalling for the Romanian Forests

50 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Ce vrem să facem? Planul e să pedalăm, colectiv (în cele 3 birouri – Anglia, România și Singapore) 7,000 mile sau 11,265 km (ceea ce reprezint

30 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Help the environment out. Even if it's just a spec of dust to be removed

50 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Hai sa ajutam la salvarea Padurilor din Romania cat inca o mai putem face! Impreuna cu colegii de la Thomsons Online Benefits pedalam timp de o saptam

300 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Salut! Sunt Renata si impreuna cu Thomsons Online Benefits si echipa Pay It Forward dorim sa ajutam WWF si padurile din Romania. Timp de 4 zile, v

150 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Pedalez pentru pădurile României. Orice donatie e binevenită si apreciată! Go for it!

150 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

Let's start fighting for our environment. This year I will cycle to raise money for the World Wildlife Fund Romania

185 RON Suma