Protejează pădurile României @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți.

Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții.

Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

#ziuatarescriepovestea
#nepasadeacasa

Galantomi:

Donatii:

Suma:

3,971 RON

Pagini fundraising

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

530 RON Suma

306 RON Suma

Cel mai frumos cadou

Salut, dragi prieteni!   Am fost contactat de niste oameni faini de la organizatia WWF si intrebat daca vreau sa-mi donez ziua pentru apararea si reg