Transvulcania 2015

Aleargă pentru zimbri!

Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, TEAM PANDA-WWF îți oferă șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura. Astfel, te poți alătura eforturilor noastre de a readuce zimbrul, un animal legendar pentru români, în Carpații Meridionali, dupa mai bine de 200 de ani de la dispariția sa. Tot ce trebuie să faci este să le spui celor din jur că alergi și strângi bani pentru această cauză, iar ei vor fi mai încântați să te sprijine decât îți poți imagina.

Ajută zimbrii să alerge din nou liberi, ca tine!

Fondurile strânse vor contribui la hrănirea și îngrijirea unui nou transport de 10 zimbri veniți din toată Europa pentru a popula Măgura Zimbrilor din Armeniș. Înainte de a fi eliberați în sălbăticie, aceștia trec printr-o perioadă de aclimatizare în care sunt hrăniți și superavegheați îndeaproape de către rangerii WWF. O donație de 100 de lei înseamnă hrana unui zimbru pentru 10 zile.

Zimbrul este un animal fascinant, aflat într-o situație critică. I se mai spune și "rinocerul negru al Europei". De fapt există mai puțini zimbri în sălbăticie decât rinoceri negri. Dincolo de simbolistica lui în istoria țării, acesta este extrem de important în menținerea proceselor ecologice din zonele de sălbăticie. Reîntroducerea zimbrului în ecosistem îi schimbă structura, transformându-l într-un mozaic de păduri și pajiști și aduce cu ea o varietate extraordinară de specii.

Despre WWF

Viziunea WWF este ca oamenii să trăiască în armonie cu natura, adică să respectăm și să apreciem valorile naturale și să găsim modalități de a utiliza resursele planetei cât mai corect. Pentru aceasta, lucrăm cu oameni din comunitățile locale, sectorul de afaceri și cu autorități pentru a găsi soluții pe termen lung care să pună în valoare biodiversitatea excepțională din România, în beneficiul oamenilor și a naturii.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

37

Suma:

2,743 RON

Pagini fundraising

Alergam pentru zimbri la Transvulcania

Suntem un grup de prieteni care​ a început să se sudeze datorită pasiunii comune pentru alergat. Avem vieți diferite, însă alergatul ne aduce

5,000 RON Target
2,743 RON Suma
37 Donatii
54.86% Complete