Noi alergăm, tu ne susții. Împreună strângem fonduri pentru zimbri

 

Happy Bisons WWF România

84.5% Complete
845 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
8
Donations

Happy Bisons nu e doar un nume pe un tricou de alergare, suntem patru iubitori ai naturii care sprijinim în pas alergător natura sălbatică, pentru ca aceasta să devină un motor principal de dezvoltare durabilă al țării noastre. Sunt mai puțini zimbri în sălbăticie decât rinoceri negri. Această specie de legendă este o verigă lipsă în lanțul trofic din ecosistemul Munților Carpați de mai bine de 200 de ani, iar reîntoarcerea ei înlesnește procesele naturale specifice zonelor de sălbăticie. Noi alergăm, tu ne susții și împreună facem un mare bine naturii și oamenilor ce depind de ea.

Mai mulți susținători, mai multe resurse în comunitatea locală, înseamnă mai mulți zimbri și mai multă sălbăticie. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul lanțului carpatic din România.

Și pe tine te aleargă zimbrii? Ne bucurăm să te cunoaștem! Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali. Ne bucurăm că îți pasă de planeta noastră extraordinară și îți mulțumim că faci toate eforturile să o menții sănătoasă! În România, WWF lucrează pentru protejarea mediului sălbatic din lungul Dunării și până în Munții Carpați.

 

8 Donations

05 Oct 2015
Succes!
04 Oct 2015
40 RON
02 Oct 2015
02 Oct 2015
01 Oct 2015
Suntem mandri de voi !
28 Sep 2015
100 RON
27 Sep 2015
26 Sep 2015