Cristina Morosan (Neneciu) - WWF România

1,000 RON Target

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

La multi ani Cris!
25 Nov 2016