Carmen Albișteanu - WWF România

32.539682539683% Complete
5 Donations
I want to donate!

Dupa doua semimaratoane in care mi-am atins obiectivul nemaipomenit de a trece linia de finish, am decis sa cresc miza. In octombrie alerg la BIM distanta de maraton, adica dublul distantei pe care altadata o credeam imposibila. Si, ca sa cresc un pic vibe-ul pozitiv, la alergare ma voi alatura Team Panda – echipa de alergatori care strang fonduri pentru WWF.

La invitatia lor, ma intorc un pic la radacinile mele verzi crescute pe vremea cand faceam presa de mediu. E prima data cand strang fonduri pentru o cauza si am decis sa sustin o echipa in care am incredere, cu proiecte mari, de impact.

Alergarea este ceva natural pentru om. La fel ca aerul curat, padurea, apa, diversitatea vietii pe Pamant si ca toate lucrurile pe care de cele mai multe ori le consideram eterne. In prezent, peste 1000 de voluntari WWF muncesc pentru a conserva tot ce-am primit de la natura.

Pentru fiecare dintre cei 42 de kilometri pe care ii voi alerga voi incerca sa strang cate 15 lei, iar victoria fiecarui kilometru parcurs va fi dedicate donatorului.

Va invit sa donati pentru proiectele WWF, ca sa ne putem bucura mai mult timp de alergari cu aer curat in plamani, prin paduri in care verdele invinge plasticul.

Va multumesc si va astept la alergat si la donat!

Carmen

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

5 Donations

Sonia Ardelean