Paul Matei - WWF România

Paul aleargă pentru natură

840 RON Donations raised
100% Complete
600 RON Target
8 Donations

 

Salut,

Sunt Paul și pe 5 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.

Mi-am propus să strâng 600 RON și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.
 

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.


Hai TEAM PANDA!

Paul


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

8 Donations

Alex Mugurel Lupascu

40 RON
eok , te car io in spate primii 10 km!!!
03 Oct 2014

Marius Stan

100 RON
go go go
29 Sep 2014

Laurentiu Catalin Arion

150 RON
Pentru cel mai tare mesager al naturii, Paul Matei, cu mult respect, Laurentiu Catalin Arion
29 Sep 2014

Marius Eugen Visan

50 RON
29 Sep 2014

Mirel & Raluca Clubberboy

200 RON
vegan power
28 Sep 2014

Mustafa Van Buuren

150 RON
run forrest run
18 Sep 2014

Janina Tregambe

100 RON
=) coz it's like that and that's the way it is..OMG!!
12 Sep 2014

Gabriel Negoita

50 RON
Forza Pyro!
08 Sep 2014