Irina Ion - WWF România

Irina aleargă pentru natură

Salut,

Sunt Irina Ion și pe 5 octombrie voi alerga prima oara Cursa Populară în cadrul Maratonului Internațional București.Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.

Mi-am propus să strâng 500 lei  și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Irina

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

James Buchan

02 Oct 2014

Irina Ion

Din partea iubitorilor de natura Si clatite din WNS Romania.
30 Sep 2014

Mihaela Bozga