Andrei Meseșan - WWF România

Andrei aleargă pentru natură

227 RON Donatii stranse
45.422% Complete
500 RON Target
5 Donatii

 

Salut,

Sunt Andrei Meseşan și pe 5 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România. Mi-am propus să strâng suma de 500 lei și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Andrei Meseşan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

5 Donatii

Dragos Tarcatu

50 RON
Poate nu scoti sub 2h !
01 Oct 2014

Andrei, Bogdan si Raphael

97 RON
Go Panda Team!
29 Sep 2014

Ovidiu Mesesan

30 RON
19 Sep 2014

Andreea Mesesan

20 RON
Bravo Andrei! Ma bucura implicarea ta in astfel de proiecte. Tinem pumnii ! ;)
13 Sep 2014

Mada Bucataru

30 RON
12 Sep 2014