Ruxandra și Manu - WWF România

Ruxandra și Manu aleargă pentru natură

Salut,

Pe 5 octombrie, alergăm semimaratonul din București. Și, pentru că ne pasă de natură, vom alerga alături de echipa WWF - Team Panda. Ne-am propus să colectăm 600 Lei,  și, cu ajutorul vostru, sperăm să depășim acest prag.  Fiecare donație va contribui la conservarea habitatelor naturale  ale urșilor bruni, zimbrilor, sturionilor.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Muntii Carpați și din lungul Dunării.

Multumim tuturor pentru donații, încurajări și ne-am bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA - WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Ruxandra și Manu

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.

Radu Creosteanu

Run, Ruxi! Run!