Alexandra Rus - WWF România

Pedalez pentru pădurile României

76 Zile ramase

Ce vrem să facem?

Planul e să pedalăm, colectiv (în cele 3 birouri – Anglia, România și Singapore) 7,000 mile sau 11,265 km (ceea ce reprezintă distanța dintre birouri) în mai puțin de 4 zile! Vom avem biciclete fixe în fiecare din birouri în perioada 16 – 19 Septembrie.

Anul acesta echipa PIF (Pay It Forward) a votat pentru sprijinul organizației WWF (World Wildlife Fund) al cărei misiune este de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai exact, în România, pedalăm pentru salvarea pădurilor, prin dorința de a contribui cu 10.000 de euro la proiectele desfășurate local de WWF pentru conservarea pădurilor virgine și oprirea tăierilor ilegale sau iresponsabile.

În schimbul banilor donați, angajații Thomsons Online Benefits vor pedala pe bicicletele fixe, iar in final, suma strânsă în total de angajați va fi suplimentată de companie, în semn de recunoștință față de implicarea angajaților în susținerea cauzei pădurilor. În plus, vor fi acțiuni caritabile individuale desfășurate în birou sau în afara biroului pentru a încuraja strângerea de fonduri și prin alte metode.

Mai multe detalii:

Thomsons Online Benefits