Adina Vataman - WWF România

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Protejează pădurile României

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Protejați Pădurile !
14 Apr 2020

Sebastian

La multi ani! ❤️WWF
13 Apr 2020

Ionel

La mulți ani sanatosi!
13 Apr 2020
edle Aktion, viel Gesundheit und Verbesserung
12 Apr 2020

Claudiu

La multi ani, draga mea! Sa fii fericita!
11 Apr 2020