Ioana Cucoreanu - WWF România

Cel mai super cadou

750 RON Donatii stranse
75% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze de mediu și anume reabilitării zonelor umede din Delta Dunării, care-mi este unul dintre cele mai dragi locuri din țară.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 

P.S: Dacă vă întrebați ce-i cu pufoșii din poză, ar trebui să știți că sunt o specie indicatoare pentru habitatul lor, iar apariția lor în perioada de cuibărire e un prim semn că reabilitarea zonei a avut succes. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Susține râurile și Delta Dunării

Intervenția umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării și a întrerupt funcțiile ecologice ale Dunării și afluenților săi. Ajută-ne să luptăm pentru oprirea degradării habitatelor de apă dulce, pentru reconstrucția ecologică a ecosistemelor distruse, pentru prevenirea deșertificării și pentru susținerea comunităților tradiționale de pescari.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

& Flavia Smeu ;)
16 Jun 2020

Anonymous

50 RON
La multi voiosi si sanatosi! :*
13 Jun 2020
12 Jun 2020

Anonymous

20 RON
Să te bucuri mereu de natură!
12 Jun 2020
12 Jun 2020

Andi

200 RON
>:D<
11 Jun 2020

Chirighiță

100 RON
Dream on!
11 Jun 2020