Loredana Balan - WWF România

Un cadou pe cale de disparitie

300 RON Donatii stranse
15% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Chiar cred că dăruind este mai frumos decât primind așa că anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Sturionii sunt în prezent unele dintre cele mai ameninţate animale. De asemenea sunt foarte sensibili la modificārile habitatului. Numãrul de exemplare a scázut la minimum absolut ca urmare a pescuitului şi a braconajului necontrolat. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Nu lăsa sturionii să dispară

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

La mulți ani!
16 Oct 2020
30 Sep 2020
29 Sep 2020