Maria Sisu - WWF România

Pentru ursuletii orfani

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie:  orfelinatul de ursi din muntii Hășmaș.

Proiectul reabilitează ursuleții fără mama, returnându-i în sânul naturii, cât mai departe de așezări omenști, demonstrând că dacă toți am proceda corect, ursul nu este o amenințare.

Multe lucruri despre urși si reabilitarea lor găsiți aici:

O donație, oricât de mică, pentru mine înseamnă cel mai frumos "La mulți ani!"

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Salvează urșii

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Sanatate si multi ani pentru prietenii necuvantatori!
21 Dec 2020
24 Nov 2020

Pentru Maria

Multumesc pentru ocazie, dragă Maria!
23 Nov 2020