Ofer ziua mea naturii și oamenilor

 

Bianca Stefanut WWF România

100% Complete
750 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații

*English below*

Natura ne oferă mereu cadouri, iar anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - naturii și oamenilor din vecinătatea zonei de resălbăticire denumită Măgura Zimbrilor. 

Acolo ani buni de zile WWF România împreună cu parteneri locali și internaționali au lucrat pentru a readuce zimbrul în sălbăticie și a ajuta comunitatea să se dezvolte prin eco-turism în mod sustenabil.

4 luni am locuit în Sat Bătrân și m-am plimbat pe dealurile din Sub Margine, unde acum se construiește cu spor și îndemânare primul campus de co-wrking din natură. 

Este un loc de vis în care tihna îți curge prin vene, hrana și licorile îți încântă simțurile și natura te inspiră necontenit. Musai de vizitat și lucrat de aici cînd s-o putea...

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

EN

Nature always gives us gifts, and this year I decided to give my birthday to a cause dear to me - nature and people in the vicinity of the rewilding area called Bison Hillock.

Here, for many years, WWF Romania together with local and international partners worked to bring back bison into the wild and help the community develop through eco-tourism in a sustainable way.

For 4 months I lived in Sat Bătrân (Old Village) and walked on the hills of Sub Margine (Under the Forest), where now the first co-working campus in nature is being built.

It is a dream place where peace and quiet flows through your veins, food and liqueurs delight your senses and nature constantly inspires you. You have to visit and work from here when you can!

The most beautiful gift you can give me is: instead of giving me a gift, donate the money to this cause.

Together we make a positive change!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

WeWilder, primul campus de colaborare urban-rural din România, își propune să fie locul de întâlnire accesibil tuturor, totul pentru a forma o rețea de economie circulară amplasată în inima naturii, în Armeniș, în Măgura Zimbrilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

O sa ne lipseasca felia de tort si poza traditionala. Te pupam si-ti dorim LA MULTI ANI!
29 Dec 2020

Colegii WWF BV

120 RON
La multi ani, Bianca! Te așteptăm să îți reiei locul la birou. Cu drag si noi, noi! 😘
29 Dec 2020
La mulți ani Bia!
28 Dec 2020

Anonymous

80 RON
La mulți ani!
28 Dec 2020

Alexandra Damian

20 RON
Big hug, WILDer girl! :*
28 Dec 2020
14 Dec 2020
This place sounds magical Bianca and I hope to one day visit with you when we are both back in magical Romania! Zuzka
11 Dec 2020
11 Dec 2020

om

50 RON
Bi, anul viitor pe vremea asta sa sarbatorim cel mai frumos an din viata noastra si macar o petrecere multi culturala de 300+ de persoane pe aceste meleaguri 😀😘
11 Dec 2020
La mulți ani pe calea ta!
10 Dec 2020