Happy Bisons - WWF România

Noi alergăm, tu ne susții. Împreună strângem fonduri pentru zimbri

845 RON Donatii stranse
84.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Happy Bisons nu e doar un nume pe un tricou de alergare, suntem patru iubitori ai naturii care sprijinim în pas alergător natura sălbatică, pentru ca aceasta să devină un motor principal de dezvoltare durabilă al țării noastre. Sunt mai puțini zimbri în sălbăticie decât rinoceri negri. Această specie de legendă este o verigă lipsă în lanțul trofic din ecosistemul Munților Carpați de mai bine de 200 de ani, iar reîntoarcerea ei înlesnește procesele naturale specifice zonelor de sălbăticie. Noi alergăm, tu ne susții și împreună facem un mare bine naturii și oamenilor ce depind de ea.

Mai mulți susținători, mai multe resurse în comunitatea locală, înseamnă mai mulți zimbri și mai multă sălbăticie. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Readu zimbrii în Carpați

Zimbrul a dispărut din țară acum 200 de ani și este pe cale de dispariție pe tot continentul. Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, astăzi circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Sprijina cauza zimbrilor si ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul întregului lanț carpatic din România. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Și pe tine te aleargă zimbrii? Ne bucurăm să te cunoaștem! Team PANDA WWF aleargă pentru readucerea zimbrilor în Carpații Meridionali. Ne bucurăm că îți pasă de planeta noastră extrao

8 Donatii

05 Oct 2015
Succes!
04 Oct 2015
40 RON
02 Oct 2015
02 Oct 2015
01 Oct 2015
Suntem mandri de voi !
28 Sep 2015
100 RON
27 Sep 2015
26 Sep 2015