Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Oana Calin WWF România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Salvează urșii

Urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să: protejăm specia, ținem în viață Orfelinatul de urși, dezvoltăm un sistem-inovator pentru prevenirea conflictelor om-animal.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Oana Calin : WWF România
Cel mai frumos cadou de ziua mea