Sebastian Gorcea - WWF România

Sebi aleargă pentru natură

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
7 Donatii

 

Salut,

Sunt Sebi și pe 5 octombrie voi alerga semimaratonul în cadrul Maratonului Internațional București.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România. Mi-am propus să strâng 500 RON și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF: un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

Sebi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

7 Donatii

Sandor Puskas

30 RON
01 Oct 2014

Mihnea Tullea

30 RON
Apreciez cu adevărat ceea ce faci pentru planetă! Vreau să îți mulțumesc în avans și să te asigur de întreaga mea considerație! :)
22 Sep 2014

Ana Platon

10 RON
Go, Sebi, go!
19 Sep 2014

Roxana Constantin

10 RON
19 Sep 2014

Adelina Deaconu

20 RON
19 Sep 2014

Constantin Bogdan Popa

30 RON
Bafta Sebi!
16 Sep 2014

Sandina Balaban

30 RON
Bafta Sebi!
04 Sep 2014