Dragoș Pirnog - WWF România

Dragoș aleargă pentru natură

75 RON Donatii stranse
7.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii

 

Salut,

Sunt Dragos și pe 5 octombrie voi alerga cursa de semimaraton în cadrul Maratonului Internațional București. Va fi a treia oara cand voi alerga aceasta cursa insa pentru prima oara pentru o cauza.

Voi fi la start ca parte din TEAM PANDA - WWF pentru că îmi pasă de natură și vreau ca efortul meu să însemne mai mult decât o medalie la finish. Vreau totodata ca Felix si Iustin, cei doi baieti ai mei, sa traiasca intr-o lume in care toti copiii invata, se joaca si cresc in armonie cu natura, intr-un mediu curat. Împreună putem contribui la protejarea naturii din România.  Mi-am propus să strâng 1000 RON și, cu ajutorul vostru, sper să depășesc acest prag. Fiecare donație ne aduce mai aproape de misiunea WWF.

M-am alaturat organizatiei WWF in dezvoltarea unui program de turism sustenabil in Maramures si voi incerca pentru prima data sa fac fundraising direct alaturi de echipa TEAM PANDA – WWF.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și m-aș bucura să spuneți mai departe și celor din jur despre TEAM PANDA- WWF și ce ne-am propus să construim împreună.

Hai TEAM PANDA!

 

Dragos Pirnog 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

1 Donatii

Liliana Simion

75 RON
14 Sep 2014