Pedalez pentru pădurile României

 

Alexandra Rus WWF România

10% Complete
30 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce vrem să facem?

Planul e să pedalăm, colectiv (în cele 3 birouri – Anglia, România și Singapore) 7,000 mile sau 11,265 km (ceea ce reprezintă distanța dintre birouri) în mai puțin de 4 zile! Vom avem biciclete fixe în fiecare din birouri în perioada 16 – 19 Septembrie. 

Anul acesta echipa PIF (Pay It Forward) a votat pentru sprijinul organizației WWF (World Wildlife Fund) al cărei misiune este de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai exact, în România, pedalăm pentru salvarea pădurilor, prin dorința de a contribui cu 10.000 de euro la proiectele desfășurate local de WWF pentru conservarea pădurilor virgine și oprirea tăierilor ilegale sau iresponsabile.

În schimbul banilor donați, angajații Thomsons Online Benefits vor pedala pe bicicletele fixe, iar in final, suma strânsă în total de angajați va fi suplimentată de companie, în semn de recunoștință față de implicarea angajaților în susținerea cauzei pădurilor. În plus, vor fi acțiuni caritabile individuale desfășurate în birou sau în afara biroului pentru a încuraja strângerea de fonduri și prin alte metode.

Mai multe detalii:

Thomsons Online Benefits

Misiunea WWF

Proiect


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Tăierile ilegale/iresponsabile duc la degradarea pădurilor și la distrugerea habitatelor, crescând pericolul de alunecări de teren, inundații, eroziuni sau deșertificări. Sprijină pădurile din Carpați și ajută-ne să conservăm cele peste 300.000 ha de potențiale păduri virgine, să monitorizăm sistemul național de trasabilitate a lemnului și să oprim tăierile ilegale.

Noi, la Thomsons Online Benefits, suntem pasionați și vrem să facem diferența – pentru clienții noștrii dar și pentru comunitate. Inițiativa Pay It Forward (PIF) a început în Thomsons Online Benefits acum 7 ani și ne-am gândit că anul acesta ar fi potrivit să pedalăm 7,000 de mile în primul nostru challenge global pentru sprijinul naturii! Ce vrem să facem? Planul e să pedalăm

 

1 Donații

Lacra

30 RON
Proud of you!
20 Sep 2019
Alexandra Rus : WWF România
Pedalez pentru pădurile României