Proiecte

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Zimbrul a dispărut din țară acum 200 de ani și este pe cale de dispariție pe tot continentul. Datorită eforturilor WWF-România de reintroducere a zimbrilor în sălbăticie, astăzi circa 50 de animale străbat liber Munții Țarcu și Munții Poiana Ruscă. Sprijina cauza zimbrilor si ajută-ne să avem o populație viabilă de zimbri de-a lungul întregului lanț carpatic din România.

5,509 RON Suma:
77 Donatii:
9 Galantomi:

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

100 RON Suma:
4 Donatii:
1 Galantomi:

5,269 RON Suma:
95 Donatii:
1 Galantomi:

Intervenția umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării și a întrerupt funcțiile ecologice ale Dunării și afluenților săi. Ajută-ne să luptăm pentru oprirea degradării habitatelor de apă dulce, pentru reconstrucția ecologică a ecosistemelor distruse, pentru prevenirea deșertificării și pentru susținerea comunităților tradiționale de pescari.

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

28,369 RON Suma:
327 Donatii: