Salvează urșii

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

Principalele proiecte WWF pentru ursul brun

Combatem vânătoarea la trofeu a speciei: suntem pe teren, monitorizăm și raportăm abuzurile; facem lobby împotriva vânătorii la trofeu, prin participarea la grupurile de lucru și dezbaterile publice, prin comunicare publică intensivă, prin mobilizarea oamenilor.

Identificăm în teren coridoarele de deplasare a carnivorelor mari și facem lobby pentru dezvoltarea de infrastructură prietenoasă cu mediul.

Susținem singurul orfelinat de urși din Europa.

Implementăm soluții concrete pentru prevenția conflictului om-animal: garduri electrice, câini specializați în paza animalelor domestice.

Dezvoltăm un sistem inovator tehnologizat de monitorizare a speciei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

100 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Salvează urșii

Vrem să pedalăm, colectiv (în cele 3 birouri – Anglia, România și Singapore) 7,000 mile sau 11,265 km (ceea ce reprezintă distanța dintre birouri) în mai puțin de 4 zile! Vom avem biciclete fixe în fiecare din birouri în perioada 16 – 19 Septembrie.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Salvează urșii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

100 RON

Suma:

5

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Pedalez pentru pădurile României

We make a living by what we get, but we make a life by what we give. In my first Global Challenge this year, I will cycle to raise money for the Worl

300 RON Target
70 RON Suma
3 Donatii
23.333333333333% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Buna, eu sunt Viorica, o mare iubitoare de animale. Dupa cum bine stiti, iubesc natura si toate vietatile ce populeaza padurile si orasele. Am inceput

500 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
6% Complete