Nu lăsa sturionii să dispară

Bazinul Dunării adăpostește ultimele populații de sturioni sălbatici din Europa, iar cinci dintre cele șase specii native Dunării se află pe lista speciilor grav amenințate, din cauza pescuitului ilegal și a pierderii habitatelor de reproducere. Ajută-ne să salvăm de la dispariție speciile amenințate, prin protejarea rutele de migrație și combaterea pescuitul ilegal.

Principalele proiecte WWF pentru sturioni

Combatem pescuitul ilegal de sturioni și comerțul ilegal cu caviar, lucrând cu autoritățile și comunitățile locale: monitorizăm, educăm comunitatea, raportăm, facem inspecții.

Desfășurăm acțiuni de lobby pe lângă autorități pentru protejarea rutelor de migrație a sturionilor.

Monitorizăm și facem periodic recensământul populațiilor de sturioni.

Desfășurăm un program de repopulare a apelor Dunării.

Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Nu lăsa sturionii să dispară

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou

Nu lăsa sturionii să dispară! Pentru că abia la un an arată ca cel din fotografie. Pentru că le trebuie în medie 7 ani să ajungă să se repro

1,000 RON Target
590 RON Suma