Claudia Asanachescu - WWF România

Claudia aleargă pentru natură

145 RON Donatii stranse
24.166666666667% Complete
600 RON Target
2 Donatii

 

Salut,

Sunt Claudia și pe 5 octombrie voi alerga Maratonul Internațional București pentru Team Panda – WWF. M-am mai distrat până acum pe la câte un semimaraton sau triatlon, dar ăsta-i primul maraton la care mă încumet.

 

Când vine vorba de provocări și lucruri noi, eu de obicei o iau la sănătoasa încotro văd cu ochii; acum am decis să alerg în direcția potrivită, adică pentru natură. Și am să tot alerg, fără să mai dau înapoi, de rușinea urșilor bruni, a zimbrilor, a sturionilor și a tuturor necuvântătoarelor de prin Deltă și Carpați.

 

Nu că ar conta prea mult pentru ele alergatul meu. Dar un trai liniștit, în mediul lor sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării, cred că le-ar mulțumi pe deplin.

 

Așa că te rog să faci o donație.

 

Pentru vietățile de care ziceam și de dragul lor mi-am propus să strâng suma de 600 de lei, bani care vor contribui la conservarea habitatelor naturale. Eu alerg, tu donezi pentru Team Panda – WWF și, cu puțin noroc, zimbrii, urșii, sturionii și fârtații lor or s-o ducă bine, fără să afle niciodată de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

Pentru Natură

Fondurile strânse vor contribui la activitățile WWF România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta, zone de sălbăticie, specii (ursul brun, sturionii, rața roșie, cormoranul mic), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație despre mediu pentru tineri.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

WWF este unul din partenerii caritabili ai Bucharest International Marathon, 2014.  

2 Donatii

Radu Slobodeanu

45 RON
24 Sep 2014

Luciana Lazarescu

100 RON
22 Sep 2014