Angi Melania Cristea - WWF România

Mă numesc Angi Melania Cristea  și  sunt profesor la Liceul de Arte ,,Marin Sorescu" din Craiova și autoare a  mai multor volume de poezie : (Diz)armonie, Plus/minus sentimente, Pietrele soarelui , Căutătorul de Pokemoni, Giaggioli/Flori de Iris. Copilăria petrecută într-un sat de munte de lângă  Vidraru mi-a dat ocazia să cunoasc de aproape urșii bruni. Îndrăgostită de Poezie, dar și de natură și necuvântătoare, transmit un mesaj  pacifist, de solidaritate cu toate speciile din natură, precum și un mesaj de protejarea a zonelor vii ale Terrei prin versurile mele. M-am implicat în numeroase campanii de susținere a categoriilor defavorizate împreună  cu elevii mei și sunt cunoscută ca un membru activ în sustinerea proiectelor de protejare a speciilor pe cale de dispariție cum este și  ursul brun. Anul acesta am hotărât să  donez ziua mea de naștere pentru a susține ASOCIAȚIA World Wide Fund for Nature/ Salvează urșii și rog pe toți cei care vor să se implice să doneze pentru acest proiect.

Salvează urșii

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!