Salvează urșii

Vârf al piramidei tofice, în prezent, urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să protejăm specia, să prevenim conflictele om-animal, să ținem în viață Orfelinatul de urși și să dezvoltăm un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

Principalele proiecte WWF pentru ursul brun

Combatem vânătoarea la trofeu a speciei: suntem pe teren, monitorizăm și raportăm abuzurile; facem lobby împotriva vânătorii la trofeu, prin participarea la grupurile de lucru și dezbaterile publice, prin comunicare publică intensivă, prin mobilizarea oamenilor.

Identificăm în teren coridoarele de deplasare a carnivorelor mari și facem lobby pentru dezvoltarea de infrastructură prietenoasă cu mediul.

Susținem singurul orfelinat de urși din Europa.

Implementăm soluții concrete pentru prevenția conflictului om-animal: garduri electrice, câini specializați în paza animalelor domestice.

Dezvoltăm un sistem inovator tehnologizat de monitorizare a speciei.

Galantomi:

Donatii:

Suma:

4,990 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Salvează urșii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi.

4,990 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Mă numesc Angi Melania Cristea  și  sunt profesor la Liceul de Arte ,,Marin Sorescu" din Craiova și autoare a  mai multor volume de poezie : (Di

0 RON Suma

Pentru ursuletii fara parinti

Să trăiești în România e cu bune și cu rele, zi de zi. Dar dacă e ceva sigur bine, e că zilnic auzi despre proiecte care își propun să fac

4,735 RON Target
4,890 RON Suma

Pedalez pentru pădurile României

We make a living by what we get, but we make a life by what we give. In my first Global Challenge this year, I will cycle to raise money for the Worl